Algemene oplossingen - De algemene oplossing voor een goede vloer
De algemene toepassing

Algemene oplossingen
Forbo System Solutions staan voor totaaloplossingen voor vloeren met specifieke eisen zoals duurzaamheid of akoestiek. Maar wat nu als u gewoon een goede vloer zoekt zonder dat u deze specifieke eisen heeft? In dat geval kiest u voor de algemene oplossing van Forbo. Doordat u gebruik maakt van de meest optimale installatiematerialen voor de vloerbedekking van uw keuze, bent u ook hier gegarandeerd van een mooie en kwalitatieve vloeroplossing.

 

Linoleum
Omdat de duurzame oplossing over het algemeen het beste systeem is voor ons linoleum, is dit tevens de algemene oplossing voor Marmoleum, Artoleum en Walton. Voor de Sustainable Solution klikt u hier.

 

Flotex
Flotex is een vloerbedekking die een hoge akoestische waarde combineert met goede onderhoudseigenschappen. Daarom kijkt u voor de Flotex tegels bij de akoestische of flexible oplossingen.

 

Naaldvilt en tapijttegels
Met tapijttegels en naaldvilt van Forbo heeft u een breed assortiment om uit te kiezen. Tapijttijgels van hoogpolige tot boucl├ę en van wollen tot polymide. Bij naaltvilt kunt u kiezen voor banen. Voor de tegels kiest u voor de Flexible Solution.

 

Naaldvilt en tapijttegels doorsnede

 

Projectvinyl
Zoekt u een vloer met een eigentijdse uitstraling, grote kleurkeuze en die makkelijk te onderhouden is? Dan is projectvinyl wellicht precies wat u zoekt. Met een assortiment dat loopt van hout- tot steen- en fantasiedessins, ontelbaar veel kleuren en diverse kwaliteiten vindt u altijd wel iets van uw gading. Naast projectvinyl in banen heeft Forbo Flooring ook Allura luxe vinyl tegels & stroken.

 

projectvinyl doorsnede

 

Bij kans op vochtoptrek dient de ondervloer (monoliet en zand/cement), afhankelijk van het type vloerbedekking, te worden voorzien van een twee- of drielaags vochtscherm.
Anhydrietvloeren kunnen niet van bovenaf geïsoleerd worden en dienen altijd (bij vochtoptrek) te worden gevloeid op een goede kwaliteit folie.